video

All-In Formules

Bel mij op

Naam & voornaam Telefoonr. Verificatie code

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Welkom

Zanger, entertainer en stemmenimitator Steve Ryckier brengt topentertainment in Nederland. Van origineel personeelsfeest, swingend festival tot uitbundig carnavalsfeest: voor een show boordevol amusement moet u bij Steve Ryckier Entertainment zijn!

Steve Ryckier voor personeelsfeesten, carnaval of events Steve Ryckier is dé imitatie-act van Nederland en België. Met zijn levensechte performances van de grootste pop- en rocksterren luistert de allround zanger evenementen of personeelsfeesten op. De stemartiest biedt een gevarieerd aanbod aan unieke live formules en voice acts – van een komisch intermezzo voor carnaval tot een avondvullend programma bij een bedrijfsuitje. Zo brengt zijn Elvis Onemanshow The King weer tot leven, en kruipt hij tijdens het grandioze Superstars Live in Concert in de huid van tientallen sterren van vroeger en nu. Showbizz, humor en plezier gegarandeerd!

Op maat van elk publiek U kunt Steve Ryckier inhuren als zanger. Maar er kan meer. De all-in-one formule van Steve Ryckier Entertainment biedt maatwerk, zoals een show met zang, dj, draaitafel, geluidsinstallatie én perfecte belichting. Klaar voor een grandioos programma op maat?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of boeking.

« Bekend van radio en tv in België, van festivals en carnavalsverenigingen in Nederland. Zijn Elvis-programma was een van de hoofdacts bij het Big Rivers festival 2014. In 2010 won zijn Elvis-imitatie de Publieksprijs in Memphis, USA. »

Showformules voor:

personeelsfeest
bedrijfsfeest
bedrijfsevenement
bedrijfsuitje
Party Events
Artiestenbureau
Discobar

Steve Ryckier:

zanger
imitator
comedian
entertainer


Facebook

Steve Ryckier Entertainment

GSM: +32 497 40 37 24

info@steveryckier.com